سه شنبه 16 تير 1405 - Tue 07 Jul 2026
  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 65187
    تاریخ انتشار: 23/مرداد/1396 - 15:16
    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس:

    رشد و فعالیت تروریسم در منطقه به‌نفع هیچ کشوری نیست/ انتقاد شدید از سکوت مجامع بین‌المللی نسبت‌به فجایع تروریست‌ها در افغانستان

    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه رشد و فعالیت تروریسم در منطقه به‌نفع هیچ کشوری نیست، گفت: هرگونه افزایش تنش به‌نفع تروریسم و قدرت‌های خارجی و دخالت‌های بیگانه است.

     رشد و فعالیت تروریسم در منطقه به‌نفع هیچ کشوری نیست/ انتقاد شدید از سکوت مجامع بین‌المللی نسبت‌به فجایع تروریست‌ها در افغانستان

    سیدحسین نقوی‌حسینی در ورامین با اشاره به تحرکات اخیر دشمن در جهت تضعیف روابط ایران و افغانستان اظهار داشت: دو کشور ایران و افغانستان از همسایگان کهن محسوب می‌شوند و جمهوری اسلامی هم همیشه یار و یاور دولت افغانستان بوده است.

    وی افزود: در دورانی که افغانستان با بحران جنگ و تهاجم خارجی روبه‌رو بود، ایران از جمله کشورهایی بود که تمام امکاناتش را در اختیار مهاجران قرار داد و در حال حاضر نیز بیش از 37 سال است که مهاجران در کشور ما زندگی می‌کنند و تا جایی که برای جمهوری اسلامی امکان داشته در خدمت آنان بوده است.

    نقوی‌حسینی خاطرنشان کرد: اخیراً با دخالت‌هایی که آمریکایی‌ها و برخی دولت‌های سلطه‌گر غربی در امور افغانستان به‌ویژه در زمینه تجهیز و حمایت از گروه‌های تروریستی و فعال‌کردن آنها داشته‌اند، تلاش شده است تا با تأثیرگذاری بر روابط ایران و افغانستان، آن را تیره‌وتار کنند.

    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران معتقد است رشد و فعالیت تروریسم در منطقه به‌نفع هیچ دولت و کشوری نیست، اظهار داشت: تروریسم به همه کشورها خسارت وارد می‌کند و سبب شهادت افراد بی‌گناه می‌شود بنابراین از دولت‌ها می‌خواهیم که نسبت به این موضوع عکس‌العمل معقولانه‌ای نشان داده و با وحدت و یک‌پارچگی و هماهنگی با همسایگان با این پدیده شوم مبارزه کنند.

    نقوی تأکید کرد: هرگونه افزایش تنش به‌نفع تروریسم و قدرت‌های خارجی و دخالت‌های بیگانه است و انتظار این است که دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت افغانستان با کمک هم بتوانند با این بلایا مقابله کنند.

    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سکوت مجامع بین‌المللی نسبت به فجایع تروریست‌ها در افغانستان اظهار داشت: گزارش این جنایات به همه دستگاه‌های بین‌المللی رسید اما متأسفانه سازمان ملل متحد، شورای امنیت سازمان ملل، اتحادیه اروپا، کمیته حقوق بشری سازمان ملل متحد و  هیچ  یک از مراجع و نهاد‌های مدعی حقوق بشر عکس‌العملی نشان ندادند.

    نقوی حسینی افزود: وقتی یک قاچاقچی در جایی اعدام می‌شود فوری سروصدا می‌کنند که اینها حقوق بشر را رعایت نمی‌کنند و یک قاچاقچی اعدام شده ولی جلوی چشمانشان بیش از 100 نفر از مردم مظلوم و بی‌گناه به شهادت می‌رسند نه شورای امنیت آن را محکوم می‌کند و نه سازمان ملل.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما